+36 20 555 1155

Almássy Gyula, Világjáró magazin

almassy

"A munkám miatt sokat utazom. Az autóimnak mindig más célnak kell megfelelnie.

A mindennapi mozgáshoz legtöbbször elég egy kis autó. Néha, azonban, ha stábbal, vagy nagyobb felszereléssel utazom egy kisbusz kell. És előfordul, nem is olyan ritkán, hogy valami csúcs kategóriára van szükségem.

Mintha a Yes Autorent a Rugalmas Autópark Kezelési Programot nekem találta volna ki. Mintha lenne egy saját autóflottám. Indulás előtt csak választanom kell, hogy melyik az aktuális úti célnak éppen a legmegfelelőbb jármű."

RÖVIDTÁVÚ AUTÓBÉRLET

HOSSZÚTÁVÚ AUTÓBÉRLET

BÉRBEADÓKNAK

HÍVJON MINKET!

(+36 20 555 11 55)

ÍRJON NEKÜNK!

TÉRKÉP

 

GY.I.K.

 

 

ÜGYFÉLVÉLEMÉNYEK

 

Feny

 

 

"Köszönöm szépen a remek lehetőséget és feltételeket. Nagyon jól járok veletek, és igazán meg vagyok elégedve a szolgáltatásotokkal! Amíg ez így marad, én hűséggel veletek maradok!"

 

 

 

 

szavay

"Az Internetetn találtam rájuk, és bevallom először azért választottam őket, mert a többi autókölcsönzőhöz képest a 

Később kiderült, hogy nem csak az áraik jók, hanem a szolgáltatásaik színvonala is kíváló. Az iroda könnyen megközelthető. Számos autóbólegkedvezőbb árat kínálták.

 

Mindenkinek szívesen ajánlom, akinek bérautóra van szüksége. Biztos vagyok abban, hogy a továbbiakban is tőlük fogok bérelni, amikor itthon leszek."l lehet választani, az egészen kicsitől, a nagy, kényelmes autókig.

 

 

Garami

 

 

"Szeretettel ajánlom mindenkinek a www.yesauto.hu oldalt. Rugalmas, gyors segítség, és udvarias kiszolgálás. Kíváló autópark."