+36 20 555 1155

Pongrácz Zoltán, www.weboptim.hu

pongracz

"A cégem többek között honlapok optimalizációjával foglalkozik. hol másutt kerestem volna autókölcsönzőt, ha nem az interneten. Az első találat egy igen érdekes, és egyedi megoldásokat felvonultató társaság volt.

A Yes Autorent oldalát figyelmesebben áttanulmányozva kiderült, hogy nem csak autók bérbeadásával, hanem bérlet közvetítéssel is foglalkoznak. Ez azt jelenti, hogy ha valamilyen okból feleslegessé válik az autóm, akár csak pár hónapos időszakra is, beadhatom hozzájuk. A bérbeadásból jelentős bevételszerzésre adódik lehetőségem. Tehát optimalizálhatom az autóparkomat is."

RÖVIDTÁVÚ AUTÓBÉRLET

HOSSZÚTÁVÚ AUTÓBÉRLET

BÉRBEADÓKNAK

HÍVJON MINKET!

(+36 20 555 11 55)

ÍRJON NEKÜNK!

TÉRKÉP

 

GY.I.K.

 

 

ÜGYFÉLVÉLEMÉNYEK

 

Feny

 

 

"Köszönöm szépen a remek lehetőséget és feltételeket. Nagyon jól járok veletek, és igazán meg vagyok elégedve a szolgáltatásotokkal! Amíg ez így marad, én hűséggel veletek maradok!"

 

 

 

 

szavay

"Az Internetetn találtam rájuk, és bevallom először azért választottam őket, mert a többi autókölcsönzőhöz képest a 

Később kiderült, hogy nem csak az áraik jók, hanem a szolgáltatásaik színvonala is kíváló. Az iroda könnyen megközelthető. Számos autóbólegkedvezőbb árat kínálták.

 

Mindenkinek szívesen ajánlom, akinek bérautóra van szüksége. Biztos vagyok abban, hogy a továbbiakban is tőlük fogok bérelni, amikor itthon leszek."l lehet választani, az egészen kicsitől, a nagy, kényelmes autókig.

 

 

Garami

 

 

"Szeretettel ajánlom mindenkinek a www.yesauto.hu oldalt. Rugalmas, gyors segítség, és udvarias kiszolgálás. Kíváló autópark."