+36 20 555 1155

Maria Sandor, Australia

" Lassan 9 éve,hogy Australiaban élek és eddig minden évben megadatott,hogy haza utazzam a családomhoz látogatóba, nyaralni 1-2 hónapra. Ez idő alatt szerettem volna minél több helyre eljutni és igy autot kellett bérelnem. Sajnos legelső bérléseimnel még nem tudtam errol a kiváló autókölcsönzőről de az utolsó 3-4 évben tőlük bérelem az autót amikor otthon vagyok és ha voltak is néha problémak azokat azonnal, teljes odaadással és körültekintően megoldották. Az árak hogy az előttem levők hozzászólásaihoz szóljak ténylegesen alacsonyabbak mint a többi autókölcsönzőié. Egyszóval nagyon elégedett vagyok velük és csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm, hamarosan ismét az önök autójának a kényelmet élvezhetem.

RÖVIDTÁVÚ AUTÓBÉRLET

HOSSZÚTÁVÚ AUTÓBÉRLET

BÉRBEADÓKNAK

HÍVJON MINKET!

(+36 20 555 11 55)

ÍRJON NEKÜNK!

TÉRKÉP

 

GY.I.K.

 

 

ÜGYFÉLVÉLEMÉNYEK

 

Feny

 

 

"Köszönöm szépen a remek lehetőséget és feltételeket. Nagyon jól járok veletek, és igazán meg vagyok elégedve a szolgáltatásotokkal! Amíg ez így marad, én hűséggel veletek maradok!"

 

 

 

 

szavay

"Az Internetetn találtam rájuk, és bevallom először azért választottam őket, mert a többi autókölcsönzőhöz képest a 

Később kiderült, hogy nem csak az áraik jók, hanem a szolgáltatásaik színvonala is kíváló. Az iroda könnyen megközelthető. Számos autóbólegkedvezőbb árat kínálták.

 

Mindenkinek szívesen ajánlom, akinek bérautóra van szüksége. Biztos vagyok abban, hogy a továbbiakban is tőlük fogok bérelni, amikor itthon leszek."l lehet választani, az egészen kicsitől, a nagy, kényelmes autókig.

 

 

Garami

 

 

"Szeretettel ajánlom mindenkinek a www.yesauto.hu oldalt. Rugalmas, gyors segítség, és udvarias kiszolgálás. Kíváló autópark."