+36 20 555 1155

Veres Zoltán, Budapest

„Ezúton szeretném megköszönni a segítségét még egyszer, az autó nagyon jól teljesített, abszolút meg voltunk vele elégedve." ... Az autóval és a kiszolgálással is teljes mértékben meg voltunk elégedve, mindenben nagyon segítőkészek és partnerek voltak...." "...Szeretnék önöknek további sok sikert és kellemes nyarat kívánni. Azt hiszem ha autóbérléssel kapcsolatos problémáim merülnek fel a jövőben akkor önöket fogom elsőként megkeresni és bátran fogom önöket ajánlani barátoknak, ismerősöknek is. Köszönettel,"

RÖVIDTÁVÚ AUTÓBÉRLET

HOSSZÚTÁVÚ AUTÓBÉRLET

BÉRBEADÓKNAK

HÍVJON MINKET!

(+36 20 555 11 55)

ÍRJON NEKÜNK!

TÉRKÉP

 

GY.I.K.

 

 

ÜGYFÉLVÉLEMÉNYEK

 

Feny

 

 

"Köszönöm szépen a remek lehetőséget és feltételeket. Nagyon jól járok veletek, és igazán meg vagyok elégedve a szolgáltatásotokkal! Amíg ez így marad, én hűséggel veletek maradok!"

 

 

 

 

szavay

"Az Internetetn találtam rájuk, és bevallom először azért választottam őket, mert a többi autókölcsönzőhöz képest a 

Később kiderült, hogy nem csak az áraik jók, hanem a szolgáltatásaik színvonala is kíváló. Az iroda könnyen megközelthető. Számos autóbólegkedvezőbb árat kínálták.

 

Mindenkinek szívesen ajánlom, akinek bérautóra van szüksége. Biztos vagyok abban, hogy a továbbiakban is tőlük fogok bérelni, amikor itthon leszek."l lehet választani, az egészen kicsitől, a nagy, kényelmes autókig.

 

 

Garami

 

 

"Szeretettel ajánlom mindenkinek a www.yesauto.hu oldalt. Rugalmas, gyors segítség, és udvarias kiszolgálás. Kíváló autópark."